Toffe Harley accessoires

B-Twin Garage - Mespelare - Accessories

Bent u op zoek naar Harley accessoires in Mespelare bij Dendermonde? Spring dan zeker eens binnen bij B-Twin Garage. Om uw moto te vervolledigen en volledig naar eigen smaak aan te passen, bieden we een ruim assortiment kleding, helmen en andere toebehoren.

Gerenommeerde merken

B-Twin Garage staat garant voor Harley accessoires van de allerhoogste kwaliteit. In onze kledingafdeling vindt u kleren van bekende merken als King Kerosin, West Coast Choppers, John Doe en Easy Rider. We verkopen helmen met verschillende ontwerpen en prints van Biltwell.

Voor de accessoires (nummerplaten, sturen, etc.) zijn we authorized dealer van Motorcycle Storehouse, Zodiac en Custom Chrome Europe.

After-market garage geniet bekendheid ver buiten de regio

B-Twin Garage is een after-market garage voor Harley Davidson met een uitstekende reputatie. Met hun service en kwaliteit weet deze garage in Mespelare bij Dendermonde zich al jaren te onderscheiden. Zaakvoerder Hans Van Nieuwenborgh verwelkomt u van dinsdag tot en met zaterdag voor onderhoud en Harley repair, met name alle kleine en grote herstellingen, Harley customizing en de aankoop van een Harley tweedehands.

Contact opnemen

Wil u liever een afspraak buiten de kantooruren? Neem dan beslist contact op. We passen ons moeiteloos aan elke klant aan.