Uitstekende reputatie in Harley repair

B-Twin Garage - Mespelare - Repair

Hebt u brokken aan uw Harley Davidson? Of wil u een groot of klein onderhoud? Dan is er B-Twin Garage voor al uw Harley repair in Mespelare en ruime omgeving.

Prima onderhoud en herstellingen

B-Twin Garage is een after-market garage in Mespelare (Dendermonde) voor Harley Davidson. Naast Harley customizing kan u ook bij ons terecht voor Harley repair, met name alle kleine en grote herstellingen en voor het onderhoud van uw favoriete moto. Voor dringende zaken, houden we altijd een gaatje vrij in onze agenda.

Deskundige diagnose

Als gepassioneerd en ervaren Harley Davidson-rijder kent uitbater Hans Van Nieuwenborgh alle technische aspecten van het bekende motormerk. Daardoor is hij in staat om telkens een vakkundige diagnose te stellen en de vereiste reparaties door te voeren. Ook gedeeltelijke en complete revisies zijn mogelijk bij B-Twin Garage in Mespelare.

Contact opnemen

Wil u graag een Harley tweedehands kopen? Of toffe Harley accessoires ontdekken. Ook dan bent u Bij B-Twin Garage aan het juiste adres. Neem zeker een kijkje in onze gallery met sfeerbeelden. Nog vragen? Contacteer ons gerust. Wij maken graag tijd voor u!